Είσοδος

Καλώς Ήλθατε στο Ηλεκτρονικό σας Γραφείο

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

Όνομα χρήστη:
Κωδικός πρόσβασης:


Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


Ξέχασα τον Κωδικό μου

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, όπως και για οποιοδήποτε πρόβλημα του Site των Συνεργατών ή των Online Εφαρμογών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Help Desk της Εταιρίας:


Τεχνικές Προδιαγραφές

Για την απρόσκοπτη χρήση του διαδικτυακού τόπου των Συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής, προτείνονται οι παρακάτω προδιαγραφές που αφορούν στον υπολογιστή των χρηστών:

  • Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet (browser): Microsoft Internet Explorer (έκδοσης 7 ή νεότερης) ή Firefox (έκδοσης 2 ή νεότερης).
  • Ανάλυση οθόνης: 1024x768.
  • Λογισμικό (plug-in πλοηγός) προβολής αρχείων πολυμέσων: Adobe Flash Player. Το λογισμικό αυτό διατίθεται δωρεάν από το web site: http://www.adobe.com/products/flashplayer/
  • Λογισμικό προβολής αρχείων pdf: Adobe Acrobat Reader. Το πρόγραμμα αυτό διατίθεται δωρεάν από το web site: http://get.adobe.com/reader/

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472 / 1997, Ν. 2779/99, Π.Δ. 207 / 1998. Π.Δ. 79 / 2000 και άρθρο 8 Ν. 2819 / 2000), τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο και τις αρμόδιες Αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο διαδικτυακός μας τόπος διατηρεί Αρχεία με τα στοιχεία αυτά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Οι χρήστες του διαδικτυακού μας τόπου παρέχουν την συγκατάθεση τους στην Ασφαλιστική Εταιρία να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά τους στοιχεία από την Ασφαλιστικής Εταιρίας, τις θυγατρικές της και τις με κάθε μορφή συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες.

Επιπλέον στη περίπτωση «δεσμών» προς άλλους δικτυακούς τόπους, ο διαδικτυακός μας τόπος δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Για την εισαγωγή στο διαδικτυακό μας τόπο (website) απαιτείται η συμπλήρωση “Kωδικού χρήστη” και του “Κωδικού πρόσβασης”. Για την προστασία των χρηστών του διαδικτυακού τόπου προτείνεται συμβουλευτικά στους χρήστες:

Να προστατεύουν τις πληροφορίες της σύνδεσής τους. Να μην κοινοποιούν σε κανέναν άλλο και για κανένα λόγο τον «κωδικό χρήστη» και τον «κωδικό πρόσβασης». Οι κωδικοί αυτοί είναι αυστηρά προσωπικοί και είναι φρόνιμο να μην φυλάσσονται σε γραπτή μορφή γιατί εύκολα μπορούν να κλαπούν.

Να είναι προσεκτικοί σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ακόμη και γνωστών προσώπων, τα οποία τους ζητούν τους κωδικούς πρόσβασης.